Для людей, хто іноді любить приготуванням, проте не виносить бардак на кулінарії!

Vous êtes nouveau dans la communauté Megane-France ?
Merci de prendre quelques minutes afin de comprendre le fonctionnement de notre forum.
Répondre
JuliaUsani
ma ou mes megane : : 87183989849

Для людей, хто іноді любить приготуванням, проте не виносить бардак на кулінарії!

21 juil. 2025, 10:53

Хочу поділитися пригодою, що пригодилася у мною того самого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка захотіла, аби як мама зробила дещо унікальне з нагоди її ДР. Я, авжеж, взялася гортати рецепт серед Google і отримала несподіванку. Промучилася цілісних одну з половиною години свого життя, переходячи із сайту у бік сайт! Перші варіанти здавалися занадто з багатоетапні, інші варіанти - з недоступними продуктами, треті - серед купою спонсорських посилань. А згодом я пригадала щодо сей чудовий каталог й просто за п’ять хвилинок відкрила - прекрасний рецепт! Варіант виявився до безтями простим, що в результаті навіть моя 12-річна донька здолала мені підказати. В результаті ми спекли дивовижний солодкий шедевр, і він перетворився на ідеальним успіхом вечора. Тепер всі мої вже заздрісні сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "Де ти відкрила такий собі неймовірно класний рецепт?"
papamamamastera.xyz

Répondre